En varning....

är på sin plats att utfärda, för här kommer ännu ett inlägg om min graviditet. Å ja, jag vet, detta ska föreställa en trädgårdsblogg men just nu har jag bara huvudet fullt av vad som komma skall och kan inte ens fokusera på en liten tulpanknopp. Inte likt mig ;-)

Har precis kommit hem från sjukhuset där jag har gjort mitt 6:e ultraljud, träffat specialistbarnmorskan och varit på möte med diabetesläkare och gynläkare.
Trots att jag har fått besked om att den begynnande havandeskapsförgiftningen har gått över och utvecklats till havandeskapsförgiftning känns, konstigt nog, allt mycket bättre än för  bara några timmar sedan.

Har oroat mig mycket de senaste dagarna hur jag ska få ihop dagarna med jobb, dagis och däremellan hinna vila så när läkaren sa att hon ville sjukskriva mig på heltid höll jag på att börja tjuta av lättnad! Dessutom sa hon att dom redan nu kunde planera in så jag blev igångsatt i  v.38 (dit är det 3 veckor kvar) om nu inte bäbisen kommer av sig självt dess för innan eller att havandeskapsförgiftningen ökar i styrka.


Välkommen vårbäbisen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0