Bottenlåga förväntningar och maximal utdelning.

Nja, någon längre tid till att ligga och slappa i sängen blev det inte i morse. Ingrid slog upp sina blå kl 05.30 och Ture var inte sen att hänga på.

Efter en sväng på IKEA (var tvungen att handla två innerkuddar till mina nya kuddfodral som snart är klara) lite lunch och en lugn stund när båda sov klädde vi på oss för att möta upp mormor på stan. Mormor ställde upp som "rulla barnvagnen barnvakt" då Ture hade sitt andra tandläkarbesök denna eftermiddag.

Det första tandläkarbesöket som gick av stapeln i september var en formidabel katastrof. Vi hade, i mitt tycke, förberett oss väl genom att ha läst boken Samuel och Linnea går till tandläkaren minst hundra gånger. Just därför var det en djup bedrövelse när Ture vägrade att sitta i tandläkarstolen och öppna munnen. Istället valde han att placera sig under en svart besöksstol och knipa igen käften samtidigt som Ingrid hjälpe till att krydda på bedrövelsen genom att gallskrika i vagnen. Inför dagens besök var, som ni säkert förstår, förväntningarna extremt låga samt Ingrid portad.

Men denna gång så jävlar i min låda sopade Ture mattan med tandsköterskan Emma då han satt blixtstilla och gapade stort och ordentligt. Ture var klar på 10 minuter och Emma nöjd över att ha fått till en riktigt undersökning på en 3-åring.

Jubel och klang! Såklart att detta skulle firas med en fika på statsmissionen!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0