En klockren idé Pelle!

Inga planer för dagen och på toppen av det, lite idétorka och riktigt pissväder. 

Så frågan var hur vi skulle slå ihjäl denna söndag? Kanske vi skulle åka en sväng till Tomten som finns i kolmårdsskogen och som tar emot besök såhär i december månad....Nähe inte det inte. Öppnade visst inte förrens klockan 16.00 och var alltså en kvällsaktivietet. Kanske man kunde ha räknat ut då det förstås blir mysigare att besöka tomten och nissarna i mörkret. 

Med ett väder som inte riktigt lockade till utomhusaktiviteter så kom jag med det trevande förslaget om att åka till IKEA och köpa en ram (Barbro har vid det här laget kommit och ligger och väntar i bokhyllan) och samtidigt passa på att bocka av lunchen i form av en tallrik köttbullar på ovan nämnda varuhus.

Pelle sken då upp och kom med den klockrena idén att eftersom Ture numera är 3 år så kan han lämnas in i lekhörnan på IKEA. Både jag och Pelle blev så uppspelta över ideén att vi snabbt fick på oss kläderna och slängde oss iväg. Det här skulle bli kul att testa!
Väl framme vid inlämningen förklarade jag för honom att Mamma, Pappa och Ingrid skulle gå in i affären och om han ville fick han gå in och leka tillsammans med de andra barnen.

Å självklart, vår kille kan man lita på. Med en nummerlapp på bröstet sprang han in och kastade sig i bollhavet. Med mobiltelefonen i högsta hugg strosade vi runt inne på varuhuset i lugn och ro för att en timme senare hämta ut en kille som haft det hur bra som helst.

Vilken jävla succé!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0