Det bästa ja gjort på länge!

I lördags åkte vi ut till Mattis o Camilla. Med oss hade vi ved, korvar, o diverse tillbehör. Solen sken från en klarblå himmel o det var så otroligt vackert. Precis där skogen började fanns en grillplats med ett vindskydd där vi njöt av grillad korv o sol i ansiktet. Även Ture njöt i fulla drag av både korven, skogen o inte minst den spännande elden. Hade inte iphonen legat hemma på laddning hade ja kunnat visa upp massor av härliga höstbilder. Inte minst hade ja kunnat framkallat dessa bilder o satt in i Tures album för att visa för honom att även fam strand o wilzen vid ett tillfälle var lite friluftsmänniskor!

Kommentarer
Postat av: Sara W

Gött jobbat Familjen!! Anar att ni var över vägen från Hjulsbroskolan, vi har varit där några gånger.. På betryggande nära avstånd till parkeringen, typ 200 meter eller nåt:-)

2010-10-11 @ 09:54:09
URL: http://www.enhagsvagen27.blogspot.com
Postat av: Linda

Visst är det härligt att komma ut och KÄNNA sig som en mullemänniska. Som väl är slipper man vara det ofta. Ha ha ha... Som du vet blir jag alltid bajsnödig i svampskogen. Men när det är såna där soliga dagar vill man bara vara ute och kasta sig i lövhögen. Hoppas Ture repar sig snart. Läste på fb att han var risig. Stor kram!

2010-10-14 @ 10:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0