En än gång...

Har varit lite "bloggfrånvarande" de sista dagarna pga av att Ture varit på sjukhus......igen.

Efter en jobbig natt, så ringde jag sjukvårdsupplysningen på fredag morgon för att be dom om hjälp att ringa och kolla att det var ledigt på BAVA och att vi i så fall kunde åka raka vägen upp.  

Till saken hör att jag var trött efter en jobbig natt, ledsen för Tures skull och allmänt deppig för att han en än gång var så dålig, så när tjejen på sjukvårdsupplysningen ville lyssna på Ture genom telefonen för att höra hur pass andningspåverkad han var samt hänvisa oss till vårdscentralen brast det för mig....

Efter ca 1 timme hade vi hunnit med att åkt upp till sjukhuset, varit på mottagningen, blivit inlagda på avdelningen och sist men inte minst, fått på syrgasen på Ture.

Denna gång var händelseförloppet helt olikt mot vad det varit de tidigare gångerna. På fredagkvällen var han så dålig att läkaren sa att om han inte, inom några timmar, svarade på medicinen så kunde dom inte göra mer på denna avdelning och han skulle då bli inlagd på Intensivvårdsavdelningen.

Efter att ha klarat sig från IVA vaknade Ture upp på lördagsmorgonen med ett strålande humör och så pass bra att syrgasen kopplades bort. Sist vi var inlagda tog det 4 dygn att bli av med syrgasen.

Senare samma dag, var vi ute i lekparken på sjukhuset och på söndagen fick vi åka hem.
En mycket konstig sjukhusvistelse!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0