Lördag hela veckan lååång tills nästa gååång!

Även om alla dagar just nu är lediga dagar så är ändå lördag den bästa!  Efter en slapp förmiddag gjorde vi oss iordning och tog bilen till Mantorp för att kolla in Mantorps Outlet.  Hade inga förväntningar på stället och jag kan helt enkelt konstatera att det fanns en hel del för killar men inte så mycket kul för tjejer. Pelle hittade ett par schysta chinos, ett par shorts och ett par t-shirts som han slog till på.

Sedan åkte vi till Pelles favoritställe, Sjögesta Motell! Har man inte varit där tycker jag helt klart att man ska åka dit. Där har tiden helt stått still och det är som att flyttta sig 50 år tillbaka. Servering vid borden, pannbiff på menyn och en fantastiskt inredning.


Det satt en man bakom oss som stolt berättade för sitt sällskap att han
minsann hade varit där varje lördag i tjugo år förutom en lördag 1987 då han var sjuk.

Istället för att åka hem tog vi väg förbi Haraldsbo för att hälsa på Maria och Lasse i deras sommarstuga. Lasse höll på att lägga trall, men han verkade inte så ledsen för ett avbrott. Solen tittade fram en stund och även om det var ganska kallt var det ändå trevligt att sitta ute och dricka kaffe.


Maria, Lasse och Pelle.

När vi kom hem fixade vi lite mat till oss och passade på att ge Ture lite gröt och banan. Som tur är har Pelle bra tålamod när det kommer till att ge Ture mat. Själv tycker jag att det är en alldeles för kladdig historia och är evigt tacksam om Pelle är den som sitter i skottlinjen.


Här har vi han som gillar matstunderna!


Kommentarer
Postat av: Mormor Ann-Catrin

Vilken härlig kille! Hoppas du är lika glad på lördag när du ska sova över hos din mormor o morfar.

Kramar mormor

2009-06-07 @ 12:22:35
Postat av: Anonym

Kul å se Tures leende även på bild!!

Jaha, Sjögestad ja tack för tipset får nog muta Jonas med det om jag ska ha med honom på outlet..

Ses onsdag!!

2009-06-07 @ 20:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0